Persondatapolitik – Goecker A/S

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

 

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Goecker A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

 

Goecker A/S

Hejrevej 37, 2400 København NV

CVR-nr.: 73238315

Telefon: 35821100

E-mail: info@goecker.dk

 

Som en naturlig del af virksomhedens aktiviteter indsamler og behandler Goecker A/S personoplysninger, som er omfattet af gældende regler om databeskyttelse.

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er beskrevet nedenfor:

 

Når du tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrev:

Vi indsamler følgende personoplysninger:

  • Navn
  • E-mail
  • Postnummer
  • Mulighed for valg af fotografiske interesseområder (ikke obligatorisk)
  • Mulighed for valg af foto/video-fabrikater, som har din særlige interesse (ikke obligatorisk)

 

Vi anvender oplysningerne til:

  • Nyhedsformidling og information om tilbud, kampagner, kurser, arrangementer m.v.
  • Målretning af indhold, så vi sikrer størst mulig relevans for dig, og skåner dig for information, du ikke har interesse i.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som du har givet eller giver ved din nytilmelding.

 

Vi gør her særligt opmærksom på, at du har ret til når som helst at forlange dine oplysninger slettet, når de alene er afgivet i forbindelse med tilmelding til vores elektroniske nyhedsbrev.

 

 

Når du opretter dig som kunde i forbindelse med køb af varer eller tjenester i vores web-shop:

Vi indsamler følgende personoplysninger:

  • Navn / firmanavn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Telefonnummer
  • Evt. cvr-nummer
  •  

Vi anvender oplysningerne til:

  • Ekspedition, fakturering og forsendelse af bestilte varer og tjenester.
  • Eventuel kreditvurdering, hvis kontokøb er på tale.
  • Opsamling af købsdokumentation i vores online kundecenter (så du selv kan finde købskvitteringer ved eventuelt behov for garantireparation eller andet for dig relevant formål).
  • Opfyldelse af dokumentationskrav fra revision og offentlige myndigheder.
  • Evt. fremsendelse af information som opfølgning på dit køb (kan være info om firmwareopdatering, info om nyt / relevant tilbehør til det købte udstyr, info om kurser /E-learning, etc).

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er – ud over dit samtykke - oplysningernes nødvendighed for opfyldelsen af ovennævnte formål og myndighedskrav.

 

Når du ansøger om leasing via vores hjemmeside:

Vi indsamler følgende personoplysninger:

  • CVR-nummer
  • Firmanavn
  • Navn
  • CPR-nummer (kun enkeltmandsvirksomheder, I/S & IVS og kautionister)
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Postnummer
  • Finansieringsbehov

 

Vi anvender oplysningerne til:

Indhentning af finansieringstilsagn hos vores samarbejdspartner(e). Oplysningerne videregives til vores partnere, med hvem vi har indgået databehandleraftaler i henhold til gældende lovgivning.

 

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er – ud over dit samtykke -  finansieringsselskabernes krav til oplysninger for at kunne tage stilling til kreditansøgninger.

 

Når du bruger vores hjemmeside:

Vi anvender cookies og andre almindeligt kendte værktøjer (Google Analytics, Google Tag Manager m.fl.) for løbende at kunne forbedre den generelle funktionalitet og din oplevelse af vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er programmeret i og drevet af Dynamic Web ®, en anerkendt tredjepartsleverandør af web-løsninger.

Indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med brug af vores hjemmeside er beskrevet her:

 

Website cookies

Vores hjemmeside indsamler, anvender og behandler ikke personfølsom information.

Dynamicweb (Vores web site) anvender følgende cookies: 


”DW_Extranet” er en ”vedvarende cookie”. Den indeholder krypteret information om brugernavn og password, såfremt du burger log-in funktion på web sitet. Denne cookies levetid er 1. måned, og den vil derfor blive slettet 1. måned efter du sidste gang brugt log-in på vores hjemmeside.Denne cookie bruges til at huske dig når du vender tilbage til vort site, så du ikke behøver logge in igen.

 

”Dynamicweb.VisitDate” er en vedvarende cookie der indeholder information om hvilken dato du sidst besøgte hjemmesiden, og den anvendes til statistiske formål.Denne cookie har en 1 årig levetid og slettes derfor 1 år efter dit seneste besøg på vor hjemmeside.

 

”Dynamicweb.VisitorID” er en vedvarende cookie. Den indeholder et unikt ID som siden har dedikeret dig ved dit besøg på sitet. Den anvendes til statistiske formål. Denne cookie har en 1 årig levetid og slettes derfor 1 år efter dit seneste besøg på vor hjemmeside.

 

Google Analytics

Som de fleste andre websites, burger vores site Google Analytics (GA) til at måle bruger interaktion. Vi bruger disse data til at måle antal brugere af vort site, for bedre at kunne forstå hvordan vores brugere finder os, hvordan de bruger vores hjemmeside, og for at vi kan forstå brug mønstret på vores hjemmeside.

Selvom GA registrerer data såsom din geografiske placering, computer/enhed, browser og operativsystem, er der ingen af disse data der identificerer dig for os.

GA registrerer også din IP adresse hvilket kunne blive brugt til personlig identifikation af dig , men Google giver ikke adgang til denne information.

Vi betragter Google som en 3 parts data processor. GA bruger cookies, hvilke er beskrevet på Google’s developer guides.

FYI bruger vores website analytics.js implementering af GA.

Disabling cookies funktionen i din internet browser forhindrer GA I at måle din besøgshistorik på vores hjemmeside.

 

Google Tag Manager

Vi forsøger løbende at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside ved at levere mere personlig relevant og målrettede tilbud, kampagner og indhold.

Til det formal bruger vi Google Tag Manager (GTM). GTM er en lille kode der hjælper os med at måle bruger adfærd på tværs af vores sites og sender information til vores GA konto Derefter er disse data organiseret på en måde så vi kan vurdere hvilke forbedringer vi kan gøre fremover for at styrke brugeroplevelsen.

 

Facebook pixel

Goecker.dk anvender cookies fra Facebook til at registrere brugeradfærd, og til at individualisere markedsføring på Facebooks platforme.

 

 

Hvis du ansøger om et job hos os:

Vi indsamler følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Køn
  • Alder
  • CV, indeholdende de oplysninger, som du finder det relevant at dele med os.

 

Vi anvender oplysningerne til:

Vurdering af dine kvalifikationer, erfaringer og egnethed til det søgte job.

Såfremt din ansøgning ikke resulterer i et ansættelsesforhold hos os, vil oplysningerne blive slettet, medmindre du udtrykkeligt giver samtykke til, at de kan gemmes i en nærmere bestemt periode.

 

Når du handler hos os pr. telefon, mail eller i fysisk butik:

Vi indsamler følgende oplysninger:

  • Navn / firmanavn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Telefonnummer
  • Evt. cvr-nummer

 

Vi anvender oplysningerne til:

  • Ekspedition, fakturering og forsendelse af bestilte varer og tjenester.
  • Eventuel kreditvurdering, hvis kontokøb er på tale.
  • Opfyldelse af dokumentationskrav fra revision og offentlige myndigheder.
  • Evt. efterfølgende fremsendelse af information som opfølgning på dit køb (kan være info om firmwareopdatering, info om nyt / relevant tilbehør til det købte udstyr, info om kurser /E-learning, etc).

 

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er oplysningernes nødvendighed for opfyldelsen af ovennævnte formål og myndighedskrav.

Da oplysninger i visse tilfælde afgives pr. telefon eller over disken, vil det ikke i alle tilfælde være muligt at dokumentere et eksplicit samtykke.

 

 

Generelt:

Overførsel af personoplysninger:

Overførsel eller deling af dine personoplysninger kan ske til med Goecker A/S koncernforbundne selskaber, såfremt det er nødvendigt for at yde dig den bedst mulig service. Det kan handle om vores søsterselskaber DFA Service Aps. (værksted), Goecker Leasing A/S (finansiering), Goecker AB (servicerer det svenske marked).

Herudover vil dine personoplysninger ikke blive overført eller delt. 

 

Opbevaring af dine personoplysninger:

Vi kan ikke sige noget generelt om, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger, da det afhænger af, til hvilket formål oplysningerne er indsamlet. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på fremtidig relevans i forhold til det formål, hvortil oplysningerne er afgivet, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. (Eksempelvis vil vi ikke opbevare cpr-numre afgivet med henblik på ansøgning om finansiering, da de ikke er relevante eller nødvendige for Goecker A/S, når de er videregivet til relevant finansieringspartner).

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Dokumentoplysning

Dette er 2. version af Goecker A/S’ persondatapolitik redigeret 22.05.2018.

                     

 

Cookie politik på goecker.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse og vurdere brugen af de enkelte elementer af goecker.dk. Ved at klikke videre på goecker.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookie-politik

OK